Nova generacija Omron tlakomjera u Medikoru

Novi Omron tlakomjeri
Admin
Datum objave: 01.07.2021.

Nova linija Omron tlakomjera modernog dizajna s inovativnom AFib funkcijom koja otkriva mogućnost atrijske fibrilacije i pametnom manžetom najlakši su put do točnih rezultata mjerenja krvnog tlaka.

OTKRIVANJE ATRIJSKE FIBRILACIJE UZ OMRON

Hipertenzija i fibrilacija atrija su najznačajniji rizični čimbenici za nastanak moždanog udara. Postoji niz različitih oblika nepravilnog srčanog ritma, jedan od njih je i fibrilacija atrija. Visoka preciznost čini OMRON tlakomjer pouzdanim u detekciji srčanih aritmija u koje ubrajamo i fibrilaciju atrija. Potreban je liječnik koji će utvrditi da se zaista radi o fibrilaciji atrija koristeći EKG uređaj. Zlatni standard u dijagnostici atrijske fibrilacije je pregled EKG-om.

OMRON tlakomjeri s AFib funkcijom i pametnom manžetom također imaju ulogu u skriningu fibrilacije atrija koja je jedna od dva velika rizika moždanog udara. Funkcija pokazivača simbola AFib prepoznaje mogućnost atrijske fibrilacije točnošću od 94,2 % (s osjetljivošću od 95,5 % i specifičnošću od 93,8 %) kako je pokazano u ispitivanju u kojem je referentno mjerenje bio jednokanalni EKG.

Tri koraka do uspješnog otkrivanja fibrilacije atrija uz OMRON:

1. OMRON tlakomjeri s AFib funkcijom i pametnom manžetom detektiraju sve nepravilnosti srčanog ritma i/ili hipertenziju.

2. Nakon detekcije srčane aritmije liječnik – kardiolog u dijagnostici fibrilacije atrija koristi standardni protokol (EKG…)

3. Liječnik – kardiolog postavlja dijagnozu fibrilacije atrija i drugih srčanih aritmija.

 

OMRON pametna manžeta – 360° preciznosti

OMRON pametna manžeta ima 30 % širi zračni mjehur koji smanjuje mogućnost pogreške kod stavljanja manžete izvan dometa brahijalne arterije.

Točnost se održava na 180 stupnjeva od arterije omogućuje točne rezultate mjerenja čak i kada je nepravilno postavljena

1 od 3 osobe pogrešno mjeri krvni tlak

Neispravan rezultat mjerenja najčešće je uzrokovan nepravilnim postavljanjem manžete. OMRON je u suradnji s liječnicima razvio pametnu manžetu koja omogućuje točne rezultate mjerenja čak i kada je manžeta nepravilno postavljena.

Upoznajte nove Omron modele

M7 Intelli IT

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu. Otkriva nepravilne otkucaje srca tijekom mjerenja i daje signal upozorenja. Dvostruki LCD zaslon prikazuje vaše posljednje očitanje odmah uz vaše trenutačno očitanje za neposrednu usporedbu. AFib funkcija otkriva mogućnost atrijske fibrilacije. Kompatibilan s jedinstvenom aplikacijom Omron Connect koja omogućava praćenje i dijeljenje zdravstvenih podataka.

Više o tlakomjeru pročitajte na linku.

 

M6 Comfort HEM-7360-E

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu s Afib funkcijom M6 Comfort, namijenjen je mjerenju krvnog tlaka i pulsa odraslih, dolazi s Pametnom Intelli Wrap manžetom.

Više o tlakomjeru pročitajte na linku.

 

 

M4 Intelli IT

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu Omron tlakomjer M4 Intelli IT omogućuje vam točno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa, a Pametna Intelli Wrap manžeta omogućuje ugodno i precizno mjerenje. Jedinstveni tlakomjer kompatibilan s OMRON Connect aplikacijom.

Više o tlakomjeru pročitajte na linku.

 

 

M3 Comfort

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu M3 Comfort dolazi s Intelli Wrap manžetom. Može otkriti nepravilan rad srca tijekom vašeg uobičajenog praćenja krvnog tlaka. Također može pohraniti podatke za dva odvojena korisnika što vam omogućava praćenje pojedinačnih očitanja.

Više o tlakomjeru pročitajte na linku.

 

M3

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu Omron M3 sa nizom naprednih funkcija. Precizno mjeri krvni tlak i otkriva nepravilan srčani puls.

Više o tlakomjeru pročitajte na linku.

 

 

USPOREDNA TABLICA


Sve modele novih Omron tlakomjere možete kupiti u Tratinskoj 58, Zagreb ili na našem web shopu te u svim boljim ljekarnama.

Izdvojeni članci

Proizvodi

Akcija mjeseca

Omron tlakomjeri za nadlakticu

Novo u ponudi

Nadolozeći Medikor dani zdravlja


Impressum Izjava o kolačićima Obavijest o obradi osobnih podataka